Det at have en sund livsstil handler ikke kun om, hvor mange gulerødder vi spiser
– faktisk tværtimod. Jeg tror på, at i en hverdag, hvor vi er omgivet af syntetiske kemikalier og udefinerbare E-­numre, så er æteriske olier og “oil­infused” produkter vejen frem til at supplere en sundere livsstil.

For mig handler sundhed og vitalitet meget om forebyggelse. Det nytter ikke noget, vi først fokuserer på vores krop, når symptomerne begynder at melde sig. Efter et liv præget af sygdom, har jeg fået en stor passion og interesse for sundhed, og har selv erfaret, at den forebyggende livsstil er vejen frem. Jeg har altid haft fokus på, at den medicin, jeg var nødsaget til at tage, var forbundet med bivirkninger og syntetiske kemikalier, men vidste i en periode ikke, hvad der ellers var af alternativer. I min søgen for at undgå disse, blev jeg introduceret for rigtig mange ting, og det var først, da jeg stødte på produkterne fra Young Living Essential Oils, at jeg virkelig mærkede en effekt.


If you want to make your dreams come true,
the first thing you have to do is wake up

Med de æteriske olier og en lang række andre livsstilsprodukter baseret på disse æteriske olier, er jeg ikke alene sluppet af med en række bivirkninger, men har også fået så meget livsglæde tilbage. Det jeg sætter allermest pris på, er den livskvalitet og velvære produkterne giver mig. Jeg arbejder ud fra den devise, at livet er for kort til at lave ting, man ikke synes er sjovt. Gå efter dine drømme, og møder du udfordringer undervejs, er det ofte dine egne begrænsninger der stopper dig. Kig ind ad og arbejd med dig selv, til du finder det, der er DIN vej. Det er dig, der bør styre dit liv. Da jeg var yngre, troede jeg, at jeg havde regnet ud, hvad min drøm var her i livet. Nemlig som de fleste andre: At få mig en god uddannelse, så jeg kunne få et godt job, en god løn, og derefter arbejde mig op ad karrierestigen, hvor alt handlede om at blive godt betalt. For med penge kan man jo købe sig nogle friheder. Så det gjorde jeg.

Men efter blot 4 år fandt jeg ud af, at det slet ikke var hverken det at arbejde for andre, eller det at tjene gode penge, der egentlig var det, jeg drømte om. Jeg blev aldrig rigtig helt glad og tilfreds. Selv med en lovende karriere og et godt betalt job, indså jeg, jeg var død forkert. Jeg fandt ud af, at med de jobs, jeg havde nået at have haft, at ikke alene havde jeg ikke en reel indflydelse på livet af de mennesker, jeg arbejdede med, men jeg blev også “kørt ned”, træt, syg og i bund og grund trist. Hvor blev den sprudlende livsglæde af? En dag besluttede jeg, at det var nok. Dette var ikke det liv, der ville give mig alle de ting, jeg så desperat ønskede: sundhed, frihed, lykke, en følelse af selvværd og chancen for at hjælpe andre. Jeg opgav på det tidspunkt min lukrative sælgerstilling og besluttede at fokusere på sundhed, velvære og generelt et liv med mere vitalitet. En passion jeg altid har haft. Alle troede jeg var skør at opgive en tryg og stabil fremtid og super gode lønninger. Men jeg var fast besluttet. Der skulle ske noget, og det skulle være nu. Jeg sagde op og har aldrig set mig tilbage. Og det var det helt rigtige valg, jeg tog. 

I KORTE TRÆK

  • Jeg overtog kontrollen med hele mit liv, mit helbred, min tid og min indkomst.
  • Skiftede min tankegang om penge, og hvordan jeg kunne generere en indkomst.
  • Jeg begyndte at fokusere på, at opbygge en viden og få indsigt i, hvad andre personer har brug for.
  • Jeg slap alle de undskyldninger og begrænsninger, der holdt mig tilbage i at nå min drøm.
  • Begyndte jeg at omgive mig med positive, livsglade personer, der ikke dræner én for energi.
  • Begyndte jeg at kigge på, hvad andre gjorde i denne branche for lære af dem og dermed få succes.

De sidste par år har virkelig bestået af så meget personlig udvikling, at jeg flere gange har følt mig helt overvældet og til tider tænkt, at det var svært. Men nu, hvor jeg har lært nogle få og meget simple værktøjer til at tage hånd om mit eget liv, har det givet mig så meget livskraft og energi, at jeg brænder for, at du også kan få det liv, du går og drømmer om! Med Maiken Andreasen ­- IT’S ALL ABOUT YOU ønsker jeg, at give dig de værktøjer, der skal til, for at DU kan skabe alle de ovennævnte ting. Klik rundt på min hjemmeside for at lære mere. Du vil se, at alt, hvad der skal til, er, at du begynder at tage hånd om dit eget liv, din egen sundhed og mest af alt fokusere på dig selv. Jeg kan slet ikke vente til at hjælpe og guide dig, så du kan begynde at udleve dine drømme.

Kærligste tanker

Maiken Andreasen


It’s okay to love something a little too much, as long as it’s real to you

P.S. hvad betyder det der “IT’S ALL ABOUT YOU”??

Undervejs på min korte Young Living rejse fandt jeg hurtigt ud af, at den retning jeg ville gå, var at fokusere på, at hjælpe netop dig til også at blive glade, få en hverdag med meget mere luksus og velvære ­ hele vejen rundt, inden for det vi kalder “Wellness, Purpose & Abundance”. Det hele handler nemlig om, at livet er op til DIG og DIN VILJE til ændre noget. Et godt ordsprog siger “Gør du, hvad du altid har gjort – så får du, hvad du altid har fået”. Ønsker du forandring i dit liv ­ så gør noget ved det. Det, der bremser dig, er ofte usikkerhed og frygt for at fejle ­ altså dine EGNE begrænsninger. Jeg hører så tit undskyldninger som: har ikke tid, penge, overskud med mere ­ stop dér. Alt her i livet handler om prioriteringer, og du er den eneste, der kan gøre noget ved det. 

Ved hjælp af Young Living og Zinzino, er jeg nu på vej til at få det liv, jeg drømmer om, nemlig frihed hele vejen rundt. Både økonomisk men ikke mindst tidsmæssigt, hvilket er det, der altid har været min store drøm. At kunne leve af det, jeg brænder for. Arbejde hvor og hvornår jeg har lyst, og ikke mindst med hvem jeg har lyst. Slut med sure kollegaer, da lader deres egne frustrationer gå ud over kollegerne, og som egentlig burde tage deres taske på nakken og komme afsted. I min verden er der kun glade mennesker. De er med af egen vilje, og det er fantastisk hvilken energi, jeg pludselig omgås. Sammen kan vi løfte i flok, og det skal jeg da lige love for, at vi gør. Flere og flere brænder for, og kan ikke lade være med, at sprede budskabet om de lækre livsstilsprodukter Young Living og Zinzino laver. Hvem har ikke lyst til lidt mere livsglæde i form af NATURSKØNNE produkter?

Er du klar til lidt forandring, så tag fat på mig med det samme!