Når man skal indgå et samarbejde med andre, er det vigtigt der er match. Så derfor vil jeg prøve at gøre det lettere for dig, at tage en beslutning om, hvorvidt du tror vi kan være et match. Det er vigtigt der er god kemi, for vi kommer til at bruge en del tid samme. Jeg går meget op i, at du får de kompetencer du mangler, for at få succes. Har du succes, har jeg også succes. Så jeg ønsker kun at DU skal lykkes hele vejen rundt i alt hvad du laver. Så for at du kan lære mig bedre at kende, spurgte jeg mit netværk på Facebook, hvilke 3 ord, de mener beskriver mig bedst, og hér er deres svar: 

“Brændende engageret, myreflittig, stort gå­-på-­mod, kompetent, imødekommende, smilende, positiv, igangsætter, entrepreneur, hårdtarbejdende, dynamisk, vedholdende, stædig, åben, flittig, indpisker, lidt flyvsk, nede på jorden, altid positiv, overskud, overblik, passioneret, open minded, strong, committed, sød, frisk, fuld af krudt, lidenskabelig, varm, professionel, godt humør, ildsjæl, optimist, empatisk, humor, nærvær, rar, arbejdsom, strålende, varm, kreativ, autentisk, a go getter, aktiv, altid glad, hjælpsom, målrettet og troværdig”

Tænker du det kunne være fedt at arbejde sammen med mig, så giv mig endelig et kald.

Jeg ELSKER at møde nye mennesker, og vil rigtig gerne møde dig, hvad du har af udfordringer og ikke mindst, hvordan vi kan sørge for, at du får det liv du går og drømmer om.