NingXia Red - a hva for noget??

Da jeg hørte ordet første gang, tænkte jeg, hvad er det for noget legetøj fra Kina, men godt nok er navnet kinesisk, men er tværtimod ikke legetøj til børn, men eliksir til krop og sjæl. Antioxidanter har vi hørt en masse om, og alt er måske ikke lige så super, som det bliver markedsført som. Jeg er dog stor fortaler for Gojibær, ja bærret i det hele taget, men de her NingXia Red er min absolut favorit, når det gælder antioxidanter. Læs hér hvorfor:

  1. Gojibær er enormt lækre bær, der er blevet værdsat for tusinder af år i Kina for sin kraftfulde sundhedsmæssige fordele, herunder til at styrke kroppens energi, immunsystem og ikke mindst synet. 
  2. De mennesker, der regelmæssigt indtager disse bær fører et bemærkelsesværdigt langt og sundere liv.
  3. At antioxidanter er med til at beskytte vores celler for aldring og sygdomme.
  4. De indeholder et ekstremt højt indhold af betacaroten og zeaxanthin, hvilket er her deres antioxidante effekt virkelig kommer ind. Hér ses direkte effekt, hvor de styrker vores immunsystem og netop tilfører energi til en træt krop. 
  5. At de selvsamme stoffer er godt for nethinde og synet. Det siges, at dem der arbejder i markerne arbejder i en alder af 80 år, og ingen bruger briller. 
  6. At de kan købes i semitørret form og er super gode, drysset ovenpå skyr, youghurt, sammen med en nøddeblanding, i bagværk mm. 
  7. At denne drik ikke kun indeholder Gojibærpuré, men også 100% rene æteriske olier, saften fra aronia, blåbær, kirsebær, blommer og granatæbler. 
  8. Mulighederne for at få sin daglige portion er mange. Jeg drysser bærerne på min Youghurt, skyr eller havregrød, eller kommer dem i bagværk og smoothies. Den nemmeste løsning er dog, når jeg indtager denne drik blot som den er eller tilsætter en smule vand, så der opstår sund saftevand. 
  9. Min yndlingsversion er dog denne - 1 pose NingXia Red, 2 dråber Lime, Orange eller Lemon æterisk olie toppet op med danskvand. Mums så er der dømt læskedrik :) 

Har du en variant vi skal prøve, så del den endelig med os.. Man kan købe Gojibær mange steder, men mit foretrukne sted er igennem Young Living. Mest af alt fordi de hér virker mest friske.

Link til de tørret bær finder du hér
Link til den mega skønne NingXia Red drik finder du hér.

Ønsker du i første omgang lige at prøve den skønne drik, så er prisen:

1 stk. NingXia Red "to go" pakke - 30 kr.*

*Young Living tilbyder forhandler rabat. Smid mig en mail, såfremt du ønsker mere info herom.