Young Living - verdensførende indenfor æteriske olier

Young Living Essential Oils, er nu et skridt tættere på at realisere sin vision om at bringe æteriske olier til ethvert hjem. De bebuder i dag, at salget i 2015 overgik $1 mia.

Denne betydelige milepæl afspejler den passion af sine millioner af medlemmer, uovertruffen produktinnovation, og ledelse af administrerende direktør Mary Young og grundlægger og æterisk olie pioner D. Gary Young.

"Vi fejre denne milepæl med oprigtige taknemmelighed over for vores dedikerede medlemmer, som arbejder utrætteligt for at bringe fordele ved Young Living til mennesker over hele verden" siger Travis Ogden, Chief Operating Officer. "Vi tror virkelig Young Living tilbyder uovertruffen muligheder for at gøre en reel forskel i livet for millioner."

Den eksplosive vækst i de senere år afspejler den stigende accept af æteriske olier, udviklet af Young Living, under ledelse af D. Gary Young, 23 år siden. Denne fortsatte momentum har tilladt Young Living at udvide sin globale tilstedeværelse, herunder:

  • Fastholdelse nuværende operationer i 14 globale markeder, med tre mere bliver tilføjet i 2016

  • Beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere på verdensplan

  • Lancering af mere end 500 æteriske olier og væsentlige-olie infused produkter

  • Åbning af et nyt callcenter i 2015 til at huse 500 ansatte, med en forventet 50 procent stigning i yderligere personale i 2016

  • Udvidelse og renovering af sin globale distributionscenter til mere end det dobbelte skibsfart kapacitet, triple produktionskapacitet, og betjene millioner af kunder hver måned

  • Tilføjelse af yderligere samarbejdsgårde og destillerier i Europa og Canada

  • Fortsat at sætte guldstandarden af æterisk olie kvalitet gennem sin unikke Seed to Seal ® engagement (SeedtoSeal.com)

  • Udvidelse og forstørrelsesglas filantropiske bestræbelser gennem Young Living Foundation i hele verden, herunder projekter i Uganda, Kroatien, Nepal, Ecuador, og Cambodja, takket være gavmildhed Young Living medlemmer

  • "Fra vores ydmyge start indtil nu, er disse milepæle vigtige, fordi de demonstrerer magt autenticitet og vores urokkelige forpligtelse til kvalitet," siger Jared Turner, Chief Sales og Marketing Officer. "Vi vil altid forblive tro mod vores rødder, mens vi fortsætter med at innovere og føre den æteriske olie bevægelse."

Om Young Living:

Young Living Essential Oils er verdensførende indenfor æteriske olier med en streng Seed to Seal ® proces til at producere rene æteriske olieprodukter til hver enkelt, familie og livsstil. Denne proces sikrer, at alle produkter er autentiske, fri for syntetiske kemikalier, og 100-procent ren. Dette engagement kommer fra mere end 20 år af selskabets ledelse mod jorden og dens folk. Young Living produkter er dyrket og destilleret ved dens otte gårde rundt om i verden. For mere information, besøg YoungLiving.com.

Artikel oversat fra engelsk: http://www.prnewswire.com/news-releases/young-living-exceeds-1-billion-in-annual-sales-for-2015-300213493.html