Raindrop Technique kursus

Raindrop Technique® er en unik blanding af gamle traditioner, intuitiv visdom og rene æteriske olier, der har hjulpet tusindvis langs deres rejse. Raindrop Massagen er en meget populær endags træning, der byder på en intensiv behandling og oplevelse, skabt af Young Living grundlægger D. Gary Young. Der vil være et indledende niveau af pensum og hands-on træning, så dette kursus både kan være en sjov, oplysende oplevelse for nybegyndere så vel som uddannede fagfolk. Der er mulighed for en efterfølgende individuel korrigering af teknikken.

AGENDA:

  • Observer teknikkens udførelse 
  • Lær principperne i metoden
  • Øv Raindrop Teknik under vejledning af kyndige facilitatorer

Varighed: 1 dag

 
Skærmbillede 2016-10-28 kl. 15.32.30.png

Raindrop Technique Session

Har du aldrig før prøvet en behandling, så har du noget at glæde dig til. I en Raindrop session bliver de æteriske olier kombineret med massage for at skabe et yderst lækkert miljø af harmoni, foryngelse og balance. 

Varighed: 60 minutter

 
1459440810510.jpeg

AromaDome Session

AromaDome ™ giver en helt ny øget måde at udnytte de fantastiske Young Living olier og løfter dem til helt nye højder. Når de æteriske olier indåndes på denne måde, sker der en langt større absorbering i vores hjerne, der kan give healing på alle niveauer; følelsesmæssigt, fysisk og åndeligt. Det kræver ikke meget - for at modtage de største fordele under en AromaDome behandling - træk vejret dybt og langsomt. 

Varighed: 30 min.