Er dine essentielle fedtsyrer i balance?

                                                                  Tryk på billedet og se en præsentation af balanceolien 

                                                                 Tryk på billedet og se en præsentation af balanceolien 

 

Det hele starter med dine celler!

Vidste du, at dine celler har brug for sunde og gavnlige fedtstoffer? At hvis du får for meget Omega 6 i forhold til Omega 3, så kan der med stor sandsynlighed opstå inflammation i kroppen? At de fleste sygdomme skyldes inflammation i kroppen?

Det vidste jeg heller ikke for bare 1 år siden. Men da det virkelig gik op for mig, hvor meget Omega 3 betyder for ens celler og deres funktion, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg måtte få udført en Balance Test.

Med denne unikke test kan du også, få at vide hvordan din balance er. Zinzino BalanceTest er en blodprøve til hjemmebrug. Det tager mindre end et minut at gennemføre testen. Herefter bliver den analyseret på offentligt godkendte laboratorier i Norden. Testen analyserer 11 fedtsyrer i dit blod og viser med 98 % sikkerhed, hvordan din balance mellem omega-6 og omega-3 ser ud. Du får også svar på, hvor mange procent omega-3 du har i dit blod. Svaret på prøven er allerede klar indenfor 20 dage.

HVORFOR HAR VI BRUG FOR MERE OMEGA-3?
I de seneste årtier, har vores daglige kost ændret sig en del. En stor forandring er, at mange er gået fra at spise meget fisk med omega-3, til i dag at overkonsumere vegetabilske olier og bearbejdede fødevarer, som indeholder meget omega-6. Med Balanceolien får du tilstrækkeligt med Omega- 3 og kan rette op på din balance på blot 120 dage. 

Få lavet en test, der blot via et par dråber blod fra fingeren, viser forholdet mellem Omega 3 og Omega 6. Dette forhold skal helst ligge under 1:3. WHO anbefaler det ligger i mellem 1:2-5 og nævner også, at såfremt du kommer ned i det forhold der hedder 1:4, ja så har du allerede mindsket risikoen for hjertekarsygdomme med hele 70%. VILDT! 

Zinzinos Balance-produkter kan let og enkelt hjælpe dig med at forbedre din omega-6 og omega-3 balance. Balance-produkterne indeholder en unik kombination af fiske- og olivenolie. Kroppen kan ikke selv producere omega-3 (EPA og DHA) og derfor skal dette tilføres gennem kosten. Der er lagt stor vægt på, at produkterne også smager godt. Ikke mere fiskesmag, sureopstød og nu kan du sågar også mikse det med væsker, så væsken bliver til ét. Selv børn er vilde med deres supermand drik.

Det viste, at jeg selv var i rygende ubalance. Nu er jeg blevet så begejstret for produktet, at jeg også kan hjælpe dig med at blive testet og komme i balance. Det er vildt, hvad der sker med kroppen, når de Essentielle Fedtsyrer kommer i balance. Vil du vide om du er i balance?

Pris for en test er 995 kr.*

*Vælger du at indgå i et 6 mdr. forløb inkl. en før/efter test, er disse tests gratis.