DEN ULTRAKORTE VERSION 

Æteriske olier (også kaldet essentielle olier) er yderst koncentreret, flygtige olier, som er udvundet af planter, buske, blomster, træer, rødder og frø. Alle planter er afhængige af deres æteriske olier for at kunne vokse, udvikle og tilpasse sig til deres omgivelser.

De spiller en vigtig rolle, ved forsvar mod insekter, sygdomme og barske miljømæssige påvirkninger. Rene, uforfalskede, æteriske olier rummer så mange muligheder og fordele og bliver brugt til at forbedre hverdagen for millioner af mennesker. Vil du vide mere om Young Livings superbe kvalitet, udvindingsprocesser mm., så er dette en side for dig:

 

TIL DIG DER VIL VIDE LIDT MERE

Har du oplevet æteriske olier i spa­behandlinger, i bade eller omtalt i kropsplejeprodukter? Disse anvendelser er kun en lille del af den bemærkelsesværdige historie der findes om æteriske olier. Æteriske olier har været anvendt i tusinder af år, for deres vidunderlige kosmetiske egenskaber. Young Living har altid gået forrest med at bringe denne gamle tradition til moderne brugere, og introducere noget til millioner af mennesker, som de måske aldrig havde drømt var muligt. De er primært udvundet gennem omhyggelig dampdestillation, men også gennem koldpresning, er de reneste æteriske olier langt mere kraftfuld og effektiv end tørrede urter, til at levere hurtige og effektive resultater. Hver gang du holder en flaske af deres koncentrerede æteriske olier, holder du den reneste essens af planteekstrakter, der kan spredes, inhaleres, påføres og indarbejdes i fx massager. Der er så uendelige mange muligheder. 

 

TIL DIG DER IKKE KAN FÅ NOK VIDEN

Æteriske olier er blandt de ældste og mest kraftfulde terapeutiske agenter, der kendes. De er blevet vævet ind i vores historie til brug i healing og salvelse i den forhistoriske verden.

Æteriske olier er plantens hjerteblod, der cirkulerer gennem cellevægge og bringer næring ind i cellerne og fjerner affald. De agerer på samme måde i mennesker, hvor de bærer ilt ind i cellerne og fjerner affald. Æteriske olier er en af naturens bedste kropsrensende midler. De renser vores cellulære receptorer for farmaceutiske medikamenter, petrokemikalier og andre forstyrrelser for cellulær kommunikation, tungmetaller og andre giftstoffer, som skylles ud gennem leveren, tyktarmen, nyrerne, svedkitlerne og lungerne. Samtidig øger de vores evne til at optage vitaminer og andre næringsstoffer.

Æteriske olier er ikke simple substanser, og de fortjener bestemt den respekt, at man sætter sig godt i deres virkninger og sammensætninger. De er mosaikker af hundrede – eller ligefrem tusinder af forskellige naturlige kemikalier. Enhver æterisk olie kan indeholde alt fra 80­400 forskellige kemiske bestanddele, som alle bidrager til de terapeutiske evner. Æteriske olier er blevet brugt medicinsk til at dræbe bakterier, svampe og virusser. De giver udsøgte dufte, der kan balancere humør, højne mod, fordrive negative følelser og skabe en romantisk atmosfære. Med de moderne industrielle biokemikaliers fremgang over de seneste to århundreder er naturlige terapeutiske agenter, herunder æteriske olier, blevet overset. Det er kun over de sidste 30 år, at de æteriske olier har oplevet en opblusning i popularitet, da deres bredspektrede antibakterielle og terapeutiske funktioner er blevet genfundet af mange professionelle i sundhedssektoren. Æteriske olier er nogle af de mest koncentrerede naturlige ekstrakter, der kendes, som har bemærkelsesværdige antivirale, antiinflammatoriske, antibakterielle, hormonelle, og psykologiske virkninger. Æteriske olier kan bevæge sig gennem væv og blod, trænge gennem cellemembraner og forøge elektriske frekvenser. Når vi ser på æteriske olier, bliver det klart, at den mægtige livskraft, der er i de disse olier, giver dem en uovertruffen evne til at kommunikere og interagere med cellerne i den menneskelige krop.

Det er blevet klart, at vi endnu ikke har fundet permanente løsninger på frygtede sygdomme, men æteriske olier viser sig at være en vigtig brik i kampen mod mutationer af bakterier, virusser og svampearter. De er god støtte til kroppens systemet og derfor er flere og flere forskere begyndt på seriøse kliniske studier om brugen af æteriske olier til at bekæmpe dødelige sygdomme.